B.H.T
CODE
0 / 00.0 KM

O nama


B.H.T CODE d.o.o.  osnovana 2012. godine sa osnovnom djelatnošću za distribuciju opreme za sigurnosne sisteme na području Bosne i Hercegovine. Sjedište kompanije je u  Ilidži koja čini zapadno predgrađe Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovin koji se nalazi u središnjem dijelu zemlje.

Iako najmlađa na ovdašnjem tržištu , naša kompanija vec skoro punih pet godina bilježi konstantan rast u svom poslovanju te kao rezlutat predanog rada možemo se pohvaliti i zastupništvom bugarske kompanije TELETEK ELECTRONICS koja predstavlja jednu od većih kompanija na području europe u segmentu proizvodnje opreme za sigurnosne sisteme i koja egzistira više od dvije decenije.

Kao dokaz kvalitete proizvoda TELETEK ELECTRONICS je jedina komapnija koja na našem, ali i na svjetskom tržištu pruža  jedinstvenu  Life Time Warranty za pojedine proizvode iz asortimana

Pored distribucije opreme za sigrunosne sisteme , naša kompanija pruža i usluge usavršavanja i edukacije za tehničare  i instalatere, kao i usluge savjetovanja pri pripremi projekata u izboru opreme , a sve u cilju da se pruži maksimalna sigurnost uz što dugotrajniji kvalitet i zadovoljstvo krajnjih kupaca.

Povjerenje naših kupaca je razlog našeg postojanja, a uspjeh naših kupaca je i naš uspjeh i naše zadovoljstvo ..

 

Sa Vama u budućnost Vaš B.H.T CODE