B.H.T
CODE
0 / 00.0 KM

Dostava robe na adresu

B.H.T CODE d.o.o. vrši dostavu na adresu kupca za svu robu naručenu putem web stranice www.bhtcode.ba na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Dostava na adresu kupca se u pravilu naplaćuje 11,00 KM po jednoj isporuci, ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 500,00 KM, a ukoliko je veća dostava je besplatna.

Uz pojedine artikle ili grupu artikala je obezbjeđena besplatna dostava i kupac kupovinom ovog artikla ili grupe artikala stiče pravo na besplatnu dostavu kompletne narudžbe.

Sva roba koje je naručena putem interneta, biće dostavljena najkasnije u roku od 72 sati na adresu kupca, izuzev vikenda kada to može potrajati nesto duže.

Roba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti. Molimo Vas da prilikom preuzimanja robe provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbijete preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Obavezni ste prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Detalji isporuke se dogovaraju i podaci za isporuku ustupaju osoblju B.H.T CODE trgovine.